PLEASE!

Door het volgen van het Personal life Plannings Programma is er een gezamenlijke levensvisie onder de noemer ”PLEASE!” ontstaan. Deze visie houdt in dat de oprichters mensen willen “PLEASEN”. Dit doen ze door consulten en trainingsprogramma’s aan jongeren wereldwijd aan te bieden die daardoor in hun kracht komen te staan.

Deze benadering is niet wetenschappelijk onderbouwd maar is puur pragmatisch. Als ervarings-deskundigen vinden ze dat jongeren zich niet moet laten beïnvloeden door wetenschappelijke studies en mogelijke oplossingen maar dat de jongeren zelf kunnen bepalen en voelen waar ze zich prettig bij voelen. ‘Ga uit van jezelf en sta in je kracht!’ Dat is de visie!

PLEASE! wil jongeren helpen om vooruit te komen en om zich te ontwikkelen. Tevens zorgt de Foundation ervoor dat door het oprichten van nevenprojecten, de positieve energie van PLEASE! ook weer wordt overgebracht op derden. Maar PLEASE! staat ook voor het luisteren naar jezelf. Wat ben je en wat wil je doen? En welke zaken spelen een rol wanneer het minder gaat of wat moet je doen om een verandering tot stand te brengen?